LokacijaOtiški Vrh 46A 2373 Šentjanž pri Dravogradu Slovenija
Telefon+386 02 87 20 136
E-poštainfo@tehnovar.si

SIST EN ISO 3834 –2KakovostKakovost

Kakovost naših izdelkov zagotavljamo z dobro usposobljenimi sodelavci, z odgovornim izvajanem in kontrolo delovnih operacij.
V podjetju imamo vpeljan in pri TÜV certificiran sistem kakovosti varilskih del skladno z zahtevami standarda SIST EN ISO 3834 –2. Nadzor izvajanja sistema kakovosti varilskih del in varjenja opravljata varilski inženir IWE – koordinator varjenja ter vodja proizvodnje, ki ima prav tako opravljeno specializacijo za varilskega inženirja IWE.

V podjetju skrbimo, da za proizvodnjo nabavljamo kakovostne vložne materiale z ustreznimi certifikati, izvajamo kontrolo vložnih materialov ob dobavi, zagotavljamo ustrezno rokovanje in sledljivost vložnih materialov. Enako velja tudi za dodajne materiale.

Skladno s sistemom kakovosti izvajamo pri pooblaščenih organizacijah v predpisanih rokih redne periodične preglede varilne in druge opreme ter kalibracijo meril.

Izvajamo vizualno, mersko in neporušno kontrolo v lastni izvedbi ali v pooblaščenem laboratoriju za neporušne preiskave v družbi SIJ Ravne Systems.

Po uspešni končni kontroli naše izdelke ustrezno embaliramo in tako preprečimo možnost poškodb med transportom.
https://www.tehnovar.si/wp-content/uploads/2021/08/IMG_0573-Tlac-preizb-1280x1280.jpg
https://www.tehnovar.si/wp-content/uploads/2021/08/0A5B8123-a-scaled.jpg
Vaša zamisel, naša rešitev

Kontaktirajte nas

Evropski sklad za regionalni razvoj